!!!!!NOVO U PONUDI VIP VOZILA!!!!!

   Žeks turs posjeduje vozila različitih marki i namjena , kako bi na najbolji način ispunio zahtjeve svojih klijenata. Raspolažemo najnovijim modelima automobila koji garantuju visok komfor i prije svega bezbjednost. Vozila su sa visokim nivoom opremljenosti dodatnom opremom , tehnički ispravna. Kombi prevoz putnika uključuje prevoz putnika u zemlji i inostranstvu , najam kombija sa profesionalnim vozačem. Naša vozila su kapaciteta 8+1 i 20+1 putnička mjesta i idealni su za turistička , ali i za poslovna putovanja.

vip1 lightbox html jqueryby VisualLightBox.com v6.1

ŽEKS TURS je za svoje putnike obezbijedio visokoturistička VIP vozila. Prva ovakva vozila na prostorima BIH.

Mercedes Sprinter Mini BUS je najsavremeniji autobus visoke turističke klase, zbog izuzetne udobnosti, sigurnosti i komfora tokom putovanja. Veoma atraktivnog izgleda, iznimno markantnog i zanimljivog dizajna s veoma bogatom tehničkom opremom. Ovo je Mini BUS koji pruža dosta komfora, udobnosti i sigurnosti tokom dugih putovanja.

Tip/marka vozila:Mercedes Sprinter Mini BUS
Kvalitet/Namjena:Visoka turistička klasa
Broj raspoloživih sjedišta:19+1

vip6 lightbox html jqueryby VisualLightBox.com v6.1

Mercedes sprinter VIP drumski kruzer sa 8 mijesta za izuzetnu udobnost putnika.Iznad svakog sjedišta nalazi se svjetlosni set kojeg čine individualni ventilator i svjetla za čitanje. S va sjedišta su opremljena sigurnosnim pojasom i svjetlosnom markacijom. Namijenjen je za prijevoz manjih grupa. Atraktivna unutrašnjost, udobna sjedišta i kvalitetna oprema pružaju putnicima sve pogodnosti prilikom putovanja.

Tip/marka vozila:Mercedes sprinter VIP
Kvalitet/Namjena:VIP
Broj raspoloživih sjedišta:8+1

 

APARTMANI

O NAMA PREVOZ PUTNIKA PUTOVANJA VIP VOZILA VOZILA APARTMANI OSIGURANJE KONTAKT


2012 © Copyright Zeksturs